Начало Статии Видео Съвети Връзки ИнфоУеб дизайн. Онлайн маркетинг и реклама
 • Отслабване - стратегии за успех

  Стотици модни диети, програми за отслабване и откровени измами обещават бърза и лесна загуба на тегло.
  Въпреки това, в основата на успешното отлабване остава здравословна, калории-контролирана диета в съчетание с физически упражнения.
  За успешно, дългосрочно намаляване на теглото, трябва да направите постоянни промени в начина ви на живот и здравословните ви навици.отслабване стратегии за успех

  Как се правят тези постоянни промени? Следвайте следните шест стратегии за успешно отслабване:

  Ангажирайте се

  Постоянната загуба на тегло отнема време и усилия – и ви ангажира за цял живот. Уверете се, че сте готови да направите постоянни промени и ,че ги правите за ваше добро. Трябва добре да се фокусирате , за да можете да превърнете отслабването във ангажимент. Отнема много физическа и психическа енергия, за да промените навиците си. Така че, като пканирате нови промени в живота си за отслабване, направете план първо за справяне с проблемите в живота – стрес, финансови проблеми , проблеми във връзката и т.н. Тези стресови ситуации могат никога да не изчезнат завинаги, но ако ги преодолявате по-добре, ще можете и по-добре да се фокусирате върху промените за здравословен начин на живот. Тогава, когато сте готови да стартирате Вашият план за отслабване, определете начален срок и започнете.

  сайтове
  изработка на уеб сайт

  Намерете вътрешната си мотивация

  Никой друг не може да ви накара да отслабнете. Трябва да предприемете диета и упражнения, за да задоволите себе си, не някой друг. Направете списък с неща, които са важни за вас, за да ви помогне да се мотивирате и фокусирате – например предстояща ваканция на море или по-добро цялостно здраве. Тогава в момент на изкушение погледнете към тези неща, които ви мотивират. Макар че, Вие носите отговорност за собственото си отслабване, от полза ще Ви е ако имате подкрепа. Изберете близки, които да ви подкрепят положително, без да ви карат да се срамувате, смущавате или да Ви демотивират.Намерете хора, които ще изслушват Вашите притеснения и чувства, ще Ви помагат в упражненията или в приготвянето на здравословна диета.

  Поставете си реалистични цели

  Логично е , че трябва да си поставите реалистични цели за отслабване. Но знаете ли какво означава реалистични? В дългосрочен план това означава да се стремите да губите от 0,5 до 1 килограм седмично. Принципно за да се случва това трябва да изгаряте от 500 до 1000 калории повече, отколкото приемате, всеки ден. Изгарянето на тези калории става чрез по-ниско калорийна диета и чрез физически упражнения. Когато си поставяте цели , мислете и за двете – системни цели и крайна цел. Системна цел може да е например – „Всекидневни упражнения“, а крайна цел например – „Загуба на 14 килограма“. Не е задължително да имате крайна цел, но системните цели са от ключово значение за промяна на навиците и за отслабване.

  Наслаждавайте се на по-здравословни храни

  Преминаването към нов стил на хранене, трябва да включва намаляване на общия прием на калории. Но намаляване на калориите , не е необходимо да означава лишаване от добър вкус, удовлетворение от храната и т.н. Един от най-лесните начини да намалите приема на калории е като ядете повече растителни храни – плодове , зеленчуци и пълнозърнести храни. Стремете се към разнообразие, което ще помогне да достигнете целите си без да се отказвате от вкуса и питателността на храната. На практика, започнете отслабването като ядете:

  здравословна закуска всеки ден
  най-малко четири порции зеленчуци и три порции плодове дневно
  пълнозърнести храни
  здравословни мазнини като – зехтин, растителни масла, масла от ядки
  по-малко захар
  нискомаслени млечни продукти
  бедно на мазнини месо – риба, пилешко , заешко

  Станете активни, останете активни

  Въпреки, че теоретично може да се отслабне и без упражнения, те заедно с ниския прием на калории дават страхотно предимство при отслабване. Упражненията помагат да се изгорял излишните калории, които не могат да се изгорят само с диета. Упражненията също предоставят и други многобройни ползи за здравето – повишаване на настроението, укрепване на сърдечно-съдовата система, намаляване на кръвното налягане, кръвната захар и холестерола. Проучвания показват че хора, които успяват да задържат теглото си ниско , правят редовно физически упражнения. Колко калории изгаряте зяависи честотата, продължителността и интензивността на активностите. Един от най-добрите начини за губене на телесни мазнини е чрез постоянни аеробни упражнения – като например бързо ходене – в продължение на най-малко 30 минути през повечето дни от седмицата.

  Променете гледната си точка

  Не е достатъчно да се храните здравословно и да се упражнявате само няколко седмици или месеци, ако искате дългосрочно и успешно отслабване. Тези навици трябва дс е превърнат в начин на живот. След като сте се прицелили във вашите лични предизвикателства, опитайте изработването на стратегия за постепенно променяне на навиците и нагласите, които са ви попречили в предишни опити за отслабване. Вероятно от време на време ще имате отстъпление. Но вместо да се откажете изцяло след неуспех, просто започнете наново на следващия ден. Не забравяйте , че планирате да промените живота си. Това няма да се случи отведнъж. Придържайте се към здравословния начин на живот и резултатите ще дойдат скоро.

  Предлагаме ви различни лекарства и хранителни добавки, които могат да облекчат или да предотвратят подуването на корема.

   

 • Уеб дизайн / Фирмен уеб сайт / Онлайн магазин / Рекламен сайт / Флаш уеб сайт / Корпоративен сайт / Онлайн директория / Графичен дизайн / Банер и лого / Видео реклама / Флаш анимации / Менюта, графики и др. / Галерии / Уеб каталози / Сео оптимизация / Сео линкове / Сео инструменти / Наблюдение и анализ / Tекстово съдържание / Уеб трафик / Позиции в търсачките / Онлайн маркетинг / Email маркетинг / Affiliate маркетинг / Статистика / Данни и проучван / е / Анализ и СЕО / Интернет реклама / Добавяне на урл / Текстови връзки / Статични и динамични / Реклама в с. мрежи / Блогове и обяви / Социални мрежи / Блогове / Маркетинг - с. мрежи / Страници, групи и др. / Социални медии / Уеб директории / Онлайн бизнес / Локален бизнес / Онлайн търговия / Реклама онлайн / Бизнес план / Маркетинг и реклама / Домейн имена / Хостинг планове / Домейн имена / Ниски цени / Наети сървъри / Други / Превод на сайт / Английски и др / Испански и др / Словенски и др / Сръбски и др / И още много други